Braşov:Moarte rozătoarelor! Atenţie, otravă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenzile pentru nerealizarea deratizării pot ajunge la 2.000 de lei
Amenzile pentru nerealizarea deratizării pot ajunge la 2.000 de lei

Săptămâna viitoare se va desfăşura pe domeniul public şi privat al municipiului Braşov acţiunea de deratizare.

Proprietarii de gospodării, agenţii economici, instituţiile publice şi asociaţiile de proprietari au obligaţia de a efectua deratizarea pe suprafeţele care le deţin, numai cu un operator licenţiat. Momelile pentru rozătoare vor purta inscripţia „Atenţie otravă!". 

Neexecutarea acestei activităţi de către persoanele fizice sau juridice, atrage după sine sancţionarea acestora conform  H.C.L. nr. 627/2007, art.103, lit.e, cu amenzi contravenţionale cuprinse între  500 - 1000 lei  pentru persoane fizice şi 1.000 -2000 lei pentru persoane juridice.

Primăria Municipiului Braşov execută operaţiunile de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie pe domeniul public şi privat al municipiului Braşov, în baza contractului de delegare a gestiunii serviciilor menţionate anterior nr. 353/2005, contract încheiat între Consiliul Local al Municipiului Braşov în calitate de concedent şi S.C. CORAL Impex S.R.L. Ploieşti în calitate de concesionar.  Operaţiunea de deratizare se face cu substanţe de combatere avizate de Ministerul Sanătăţii şi Familiei pentru profilaxia sanitar-umană.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite