Braşov: Începe curăţenia de primăvară în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii sunt aşteptaţi la curăţenie
Braşovenii sunt aşteptaţi la curăţenie

Martie este în acest an „luna curăţeniei" la Braşov, cetăţenii fiind îndemnaţi de Primărie să se implice în activităţile de înfrumuseţare ale oraşului.

În toate cartierele vor fi amplasate containere de mare capacitate, în care braşovenii vor putea arunca atât deşeurile rezultate în urma curăţeniei de primăvară, cât şi obiectele casnice care nu le mai sunt de folos. Totuşi, chiar şi în această perioadă, se interzice tăierea sau toaletarea neautorizată a arborilor şi arbuştilor de pe domeniul public şi privat al municipiului.

De asemenea, după cum a declarat primarul George Scripcaru, „în această lună vor fi plantati aproximativ 1.400 de puieti şi 123.420 de fire de gard viu, ceea ce acoperă solicitările asociaţiilor de proprietari restante din 2009, precum şi cele din 2010.  Sunt vizate, în primul rând, aliniamentele stradale, zonele în care s-au executat lucrări de sistematizare a circulaţiei, amenajarea de parcări rezidenţiale etc".

Edilul a mai precizat că aproximativ 15% din arbuştii şi gardul viu plantaţi anul trecut au fost distruşi, uneori chiar de braşovenii care vroiau să-şi parcheze maşina exact în acel loc.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite