Incendiu de proporţii la Codlea UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarii au refuzat să vorbească despre cele întâmplate
Proprietarii au refuzat să vorbească despre cele întâmplate

Un imobil şi încă trei anexe afectate de flăcări. Acesta este bilanţul incendiului ce a izbucnit în această după-amiază la o propietate privată din Codlea.

Pompierii au intervenit imediat cu mai multe echipaje, dar acţinea de stopare a flăcărilor a fost îngreunată de lipsa apei din hidrantul, situat chiar în faţa casei, dar şi de rafalele de vânt care au favorizat extinderea acestora.

La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale serviciului de pompieri. „Pe lângă locuinţa propriu-zisă sunt afectate încă trei anexe, nişte magazii şi grajduri.

Încă nu ştim cu exactitate care a fost sursa incendiului, dar bănuim că este vorba de un scurt-circuit. Prezenţa vântului întreţine arderea, plus lipsa apei de la hidrantul din zonă îngreunează acţinea", a spus lt. Maricel Rugină, comandant Detaşament 1 Braşov.

Hidrantul situat in fata casei nu a fost de niciun folos

Deşi la stingerea incendiului au participat şi voluntarii de la serviciul de pompieri din Codlea, nimeni nu şi-a putut explica lipsa apei din hidrant. Curioşii ieşiţi la porţile caselor s-au întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă în casă ar fi fost victime. 

Pagubele estimate în urma incediului sunt de ordinul miilor de lei.

Locuitorii din vecinătatea imobilului au tras o mare sperietură când au văzut că din casa alăturată iese fum. „De-abia am ajuns acasă de la Braşov şi m-am speriat crezând că e vorba de casa mea. Nu a mai fost niciodată un asemenea incendiu în apropiere", a spus vecina păgubiţilor.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite