Încă 11 zile pentru depunerea declaraţiei pe venit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Finanţelor Publice Braşov a anunţat că 16 mai este ultima zi în care persoanele fizice pot depune declaraţiile pentru veniturile realizate anul trecut.

Formularul 200 se completează de către contribuabilii care obţin venituri din activităţi independente (activităţi comerciale, profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală), din cedarea folosinţei bunurilor (închirieri), din activităţi agricole, din operaţiuni în valută la termen şi din transferul titlurilor de valoare (acţiuni).

Tot până în data de 16 mai, mai puteţi alege cui doriţi să donaţi 2% din venit. Dacă nu vă exprimaţi această opţiune, statul va decide un merge această sumă din venitul dumneavoastră.

Declaraţiile de venit pot fi depuse de către contribuabili direct la sediul Administraţiei Financiare Braşov din Centrul Civic, la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată sau on-line, pe site-ul instituţiei.

Termenul limită de depunere a declaraţiilor de venit a fost prelungit până la data de 16 mai, deoarece termenul legal de 15 mai 2010 este într-o zi nelucrătoare. Persoanele care depăşesc termenul legal de depunere a declaraţiilor riscă să fie amendaţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite