Braşov: Îmbulzeală pentru bilete „invizibile“ la marea finală dintre Steaua şi Dinamo UPDATE/ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de persoane stau la coadă încă de la primele ore ale dimineţii în faţa casieriei de la Stadionul Tineretului, în speranţa că se vor pune în vânzare biletele pentru marea finală dintre Steaua şi Dinamo.

12.40

Mai multe persoane care aşteaptă deschiderea caselor de bilete sunt nemulţumite de faptul că apar zvonuri legate de un număr mult mai mic de tichete care ar urma să fie puse în vânzare faţă de totalul de 1.700 cât se anunţase oficial.

Niciun oficial nu a putut preciza, până la publicarea acestei ştiri, numărul de bilete care se va pune în vânzare de la ora 14.30.

12.30

Primii suporteri s-au strâns încă de la ora 6.00 dimineaţa în faţa caselor de bilete, acolo unde şi-au făcut prezenţa şi speculanţii care comercializează tichete „la negru".

Preţul unui bilet „la negru" în sectorul rezervat galeriei echipei Steaua este de 40 de lei, cu 5 lei mai mult decât s-au vândut prin intermediul ligii suporterilor stelişti.

11.15

image

Sutele de suporteri care doresc să fie pe stadion la finala Cupei României au aşteptat în zadar, încă de dimineaţă, deschiderea caselor de bilete. Nelămuriţi în legătură cu numărul de bilete promise pentru a fi puse în vânzare la Braşov, suporterii stelişti şi dinamovişti au preferat să păzească stadionul decât să rişte să nu mai prindă loc la meci.

image
image

„Sunt stelistă şi îmi doresc foarte mult să fiu în tribune la meciul cu Dinamo. Stau de o oră jumătate la coadă şi nu ştiu ce şanse am să prind bilete. Se zvoneşte că biletele s-au vândut de vineri. Organizarea e proastă, sunt oameni care stau de la cinci dimineaţa, fără să ştie cu siguranţă dacă se pun bilete în vânzare", a spus Alina Nistor, o braşoveancă de 27 de ani.



„Stau de ceva vreme la coadă şi o să rămân aici până se deschid casele. Nu ne zice nimeni nimic, nu ştim dacă se vor vinde bilete sau nu", a adăugat Ion Marin, de 57 de ani.

„Stau la coadă de la ora 9.00. Vreau să fiu pe stadion la meci pentru că ştiu că va fi spectacol. Nu ştim însă nimic de bilete. O să stau până o să reuşesc să cumpăr", a declarat Răzvan Dumitru, un braşovean de 24 de ani.

image

10.30

Deocamdată, nu se ştie dacă au şi ajuns cele 1.500 de bilete promise pentru braşoveni. În acest moment casieriile de bilete sunt închise.
Oamenii s-au speriar după ce au apărut zvonuri să la Braşov nu se vor mai vinde bilete pentru finala de miercuri seara.

image

Se pare că reprezentanţii cluburilor Steaua şi Dinamo au cerut suplimentarea numărului de bilete alocate. Finala Cupei României se anunţă a fi un meci cu risc maxim, astfel că 700 de jandarmi au fost mobilizaţi pentru marea partidă.

image

Braşovenii care nu vor mai prinde bilete, vor putea vedea meciul pe un ecran gigant care va fi montat în Piaţa Sfatului.
.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite