Alina Breazu îi introduce pe copii în lumea poveştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Breazu este managerul unui club de joacă
Alina Breazu este managerul unui club de joacă

Tânăra este managerul unui club de joacă pentru cei mici, de unde nu lipsesc prinţii, prinţesele, piraţii şi vrăjitoarele.

Până să ajungă să le ofere copiiilor o lume de poveste, Alina a parcurs un drum lung. „Am terminat Facultatea de Drept şi Sociologie a Universităţii Transilvania şi, după vreo trei ani de cochetat cu avocatura, am decis să fac altceva.

Am considerat că nu mi se potrivea ceea ce făceam. Clubul de joacă a plecat de la o idee, luată după un model day-care, din America, povestit de un prieten. Cum în timpul facultăţii am făcut un curs de pedagogie şi am făcut practică în şcoli, m-a atras să lucrez cu copiii", povesteşte Alina Breazu.

Piraţi şi vrăjitoare, doar pentru copii

După îndelungi tatonări, Oaki Junior Club, situat pe strada Pârâului nr. 20, şi-a deschis porţile în data de 29 septembrie 2005.

A fost primul loc de joacă destinat exclusiv copiilor şi părinţilor. Pe lângă jucării şi alte accesorii, micuţii au ocazia să se bucure şi de lumea poveştilor.

Graţie petrecerilor care se pot organiza în în cinstea lor, copiii pot intra în contact direct cu diverse personaje, pe care Alina le-a ales cu mare grijă.

Am vrut să schimbăm moda clovnilor şi am adus-o pe Zâna Măseluţă. Îl mai avem pe piratul Spook, vărul piratului Jack Sparrow. Nu lipsesc nici personaje ca Mutulică, Vrăjitoarea Caria sau Spiderman", spune tânăra întreprinzătoare. Petrecerile pot avea loc la club, la domiciliu sau la fime ori hoteluri.

Bebeluşii, la întâlnire cu zânele

Alina s-a gândit şi la bebeluşi, cărora le pregăteşte la botez o petrecere cu Ursitoare. Când micuţii împlinesc un an, ei se reîntâlnesc cu Forţele Binelui, dar de data aceasta cu Sânzienele şi cu Îngeraşul păzitor.

La botez vin Zânele Ursitoare şi Vrăjitoarea Morty, care e tot o ursitoare, dar e rea şi guralivă. Ea e indusă în eroare de zânele bune şi ajunge să ursească un «bebeluş» de vreo 30-40 de ani.

Ursitoarele «aruncă» peste bebeluş sănătate, noroc, dragoste, bani şi, mai ales, ambiţie. La tăierea moţului, cel mic se reîntâlneşte cu Sânzienele şi Îngeraşul, care au rolul de a-l ajuta pe copil să facă primele trei alegeri în viaţă. Îngeraşul este cel care îl va păzi toată viaţa.

Tăierea moţului este singura şi unica ocazie pentru copil de a-şi întâlni Îngeraşul", spune Alina.

Părinţii sunt atât de încântaţi de Ursitoare şi Sânziene, încât managerul clubului a avut solicitări pentru astfel de petreceri şi în alte oraşe din ţară.  

Preţurile sunt accesibile

O oră de joacă la club costă acum şase lei. O petrecere costă între 300 şi 700 lei, în care sunt incluse locul de joacă, personajul de poveste sau de desene animate, mâncarea, asigurată de bucătăria internă, decorul, masa festivă, tortul şampania şi confeti.

Ursitoarele de la Botez costă 530 lei, iar cei care solicită o astfel de petrecere cu 30 de zile înainte, beneficiază o reducere de 100 lei. Acelaşi tarif este valabil şi pentru petrecerea cu Sânziene. 

Întrebări şi răspunsuri

Cât de pretenţioşi sunt copiii?

Ei sunt exact pe modelul părinţilor. De aceea, suntem tot timpul în căutare de jocuri şi personaje noi. Ne orientăm în funcţie de preferinţele lor. Vedem ce este la modă şi punem în aplicare.

Clubul îşi ia vreodată vacanţă?

Nu. Inventăm noi provocări pentru a-i atrage şi a-i distra pe copii.

Profil

NĂSCUTĂ. 25.10.1977 Caracal, judeţul Olt

STUDII. Facultatea de Drept şi Sociologie, Universitatea Transilvania Braşov

FAMILIE. Căsătorită, un copil

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite