Braşov: Hypermarketurile au fost invadate de cumpărători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au stat la coadă cel puţin o jumătate de oră, Foto:Talida Bendriş
Braşovenii au stat la coadă cel puţin o jumătate de oră, Foto:Talida Bendriş

Sute de braşoveni au luat, aseară, cu asalt hypermarketurile din oraş pentru a-şi face cumpărăturile de Crăciun. Ca în fiecare an, din diverse motive, oamenii au lăsat pe ultima sută de metri aprovizionarea pentru sărbătorile de iarnă.

Chiar dacă marile magazine au trecut la programul special de sărbători încă de la mijlocul lunii decembrie, tocmai pentru a evita aglomeraţia de dinainte de sărbătorilor, aseară cu greu se mai găsea un coş de cumpărături liber. Iar statul la cozile infernale de la casele de marcat le-a pus la încercare răbdarea clienţilor. „E mare nebunie zilele astea. De acum două zile a început goana după cumpărături, iar magazinul s-a aglomerat foarte mult", a spus Traian Andronic, manager departament la hypermarketul Carrefour.

Cozi infernale la casele de marcat

Cum era de aşteptat, cei mai mulţi cumpărători întârziaţi s-au înghesuit la rafturile cu alimente, carne şi băuturi. „Trebuie să cumpăr carne de porc şi de vită pentru sarmale, dar şi ceafă de porc pentru o friptură. Nu am avut timp să ajung până astăzi la cumpărături şi văd că e aglomeraţie mare. Cine ştie cât voi sta la casă", a spus Delia Pipiţă.

Nici lactatele, cozonacii sau cremele de prăjituri nu au lipsit din coşul gospodinelor. „Am fost ocupaţi până acum şi nu am avut cu cine să lăsăm copilul ca să putem veni la cumpărături. Trebuie să facem neapărat prăjituri pentru cea mică", a spus Claudia Hereş.

Jucarii

Nebunie mare a fost şi la raioanele de jucării unde zeci de părinţi indecişi încercau să găsească darul perfect pentru copiii lor. Doar că, pe ultima sută de metri, nu prea mai aveau din ce alege. „Căutăm un cadou frumos pentru băiatul nostru. Abia apucăm să ne uităm la jucării pentru că nu suntem singurii părinţi care cumpără un cadou", a declarat Marilena Iancu.  

Dacă nu aţi ajuns până acum la cumpărături, trebuie să ştiţi că astăzi vă puteţi face cumpărăturile doar până la ora 18.00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite