Braşov: Hotelierii se întrec în oferte de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii pot alege pachete avantajoase la Braşov, Sibiu, Sighişoara, Sovata, Praid sau Valea Prahovei. Preţurile pentru trei nopţi de cazare pornesc de 150 de lei şi pot ajunge la 600 de lei în zona Gura Râului, din judeţul Sibiu.

În pensiunile din zona Bran-Moeciu, Zărneşti şi Poiana Mărului, o cameră în pensiunile de 2 şi 3 margarete costă între 60 şi 100 de lei pe nopate. La cele de patru şi cinci margarete, camera costă între 120 şi 200 de lei pe noapte. Pentru 60 de lei, în plus pe zi, turiştii vor primi pensiune completă. Masa festivă de Paşte costă 50 de lei de persoană.

Un sejur la Predeal costă în jur de 245 de lei de persoană, preţ care include şi masa tradiţională de Paşte. În Poiana Braşov ofertele încep de la 255 de lei de persoană. Oferta include trei nopţi de cazare şi masa de Paşte.

Preţuri îngheţate în Mărginimea Sibiului

Proprietarii de pensiuni din Sibiu au decis să nu majoreze preţurile anul acesta, pentru a atrage mai mulţi turişti. În aceste condiţii, cazarea pentru trei  nopţi cu demipensiune costă aproximativ 150 de lei pe zi, cu specificaţia că se oferă pensiune completă în ziua de Paşte.

Pensiunile vor pune pe masă tradiţionalul drob ardelenesc, alături de friptura de mier, pâinea de casă, telemeaua şi caşul afumat. Nu lipsesc din ofertă nici băuturile tradiţionale.

Mai piperat este un Paşte într-un conac sau o pensiune tradiţională din Gura Râului, preţurile fiind aici de 600 de lei pentru pensiune completă.

Anul acesta se mizează pe un grad de ocupare de 60% în pensiunile sibiene" a explicat Dorin Beu, reprezentantul ANTREC în judeţul Sibiu.

Oferte tentante la Praid

Staţiunea Praid vine cu oferte de nerefuzat. Aici, o cameră  la o pensiune costă doar 40-50 de lei pe noapte. Puteţi lua masa la restaurantele din staţiune şi puteşi vizita şi celebra salină din localitate.

Cei care vor să petreacă sărbătorile pascale în cetatea Sighişoara  vor plăti între 79 şi 115 euro de persoană, pentru un sejur de trei zile cu demipensiune. 

Şi hotelierii din Sovata aşteaptă turişti. Preţurile sunt ăntre 295  şi 529 d elei de persoaneă pentru uin sejur de trei zile cu demipensiune. În preţ intră şi accesul gratuit la piscină.

Oferte pentru grupuri, pe Valea Prahovei

Cele mai tentante oferte, destinate grupurilor mai mari, vin din partea celor care închiriază la cheie vile şi pensiuni. De exemplu, „Casa Frida" din Buşteni, oferă cazare în  cinci camere dotate cu baie proprie, living, bucătărie complet utilată şi acces la internet wireless.

Locaţia este ideală pentru grupuri de 10 - 12 persoane. Închirierea integrală a vilei, în perioada 22-26 aprilie, costă 2.000 de lei.

Turiştii care vor să ajungă la Gura Diham, de Paşte, trebuie să plătească 330 de lei, de persoană, pentru trei nopţi de cazare, sumă în care intră şi o masă festivă cu orchestră, DJ şi program artistic.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite