Braşov: Horia Brenciu a împlinit visul unei puştoaice de 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adina Răducan (11 ani) din Buzău a ajuns să cânte alături de solistul braşovean pe care îl aprecia cel mai mult în România: Horia Brenciu.

Talentul ei în muzică a ajutat-o să ajungă pe aceeaşi scenă cu vedeta. Adina este o elevă conştiincioasă, fiind în clasa de pian şi canto la Liceul de Artă din Buzău.

Mai multe despre visul împlinit al Adinei, CITIŢI AICI

Şi-a împlinit şi propriul vis

Horia Brenciu este născut la Braşov. Aici a făcut grădiniţa, şcoala generală şi liceul, Andrei Şaguna. „Am venit în Bucureşti cu 2 geamantane: unul plin de haine şi unul plin de speranţe. Cu ambiţie şi multe vise. Norocul m-a îndreptat spre televiziune şi m-a pus în faţa voastră...cu o mascotă verde în mână. A fost începutul unei cariere frumoase care a durat mulţi ani si care v-a ajutat să mă cunoaşteţi. Pe unii v-am disperat cu întrebările de la Robingo, pe alţii v-am făcut să zâmbiţi la emisiunile de copii (Tip Top Minitop, Kiki, Riki, Miki). Unii poate şi acum îşi amintesc de Gong show, de Sarabanda sau de nebunia de la 'Neaţa", se destăinuie Horia Brenciu de blogul lui.

Pentru el, televiziunea este în stand-by acum, pentru că se dedică muzicii. A scos deja un album şi lucrează intens pentru al doilea, după cum recunoaşte chiar el. „Am lângă mine o gaşcă frumoasă de oameni talentaţi şi entuziaşti", mai adaugă cunoscutul artist.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite