Braşov: Horaţiu Mălăele alături de Filarmonica Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul de la „Sică Alexandrescu" va deschide seria manifestărilor de primăvară. Recitalul „Sunt un orb" va aduce în faţa spectatorilor versurile celor mai cunoscuţi poeţi români şi fragmente muzicale.  

Spectacolul va avea loc duminică, începând cu ora 19.00 la Sala Mare.  

Evenimentul va combina versurile şi muzica dedicate speranţei, primăverii şi renaşterii. Recitalul „Sunt un orb", poartă numele unei poezii semnate de Marin Sorescu şi va aduce în faţa spectatorilor versurile scrise de către Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Ţărnea, Geo Dumitrescu şi alţii.

Maestrul Horaţiu Mălăele va da naştere la sensuri noi pentru toate aceste versuri cunoscute. Recitalul este compus dintr-o pleiadă de poezii, iar  spectatorii trebuie să se aştepte la un amalgam de sentimente de la ironie, la tristeţe şi de la optimism, la indignare. Horaţiu Mălăele va aborda dragostea de toate felurile..

Elogiu pentru femei

Filarmonica din Braşov va evolua, sub bagheta lui Ovidiu Dan Chirilă, alături de soprana Crina Zancu şi tenorul, Hector Lopez. Vor fi interpretate uverturi, arii celebre, valsuri şi polci. Spectacolul este un elogiu adus femeilor de pretuntindeni şi posibilităţilor nelimitate ale acestora de a îşi exprima trăirile. Evenimentul va crea o muzicalitate rar intâlnită, presărată cu umor, dar şi melancolie.

Biletele pentru spectacol costă 40 de lei şi au fost puse în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului „Sică Alexandrescu". Astfel de evenimente culturale au devenit tradiţie pe scena teatrului din Braşov, la început de primăvară.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite