Braşov: Fumatul, o capcană. Vezi cine te poate ajuta să renunţi la fumat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii de la Asociaţia „AMiCUS", din Braşov vor să atragă atenţia asupra efectelor nocive ale fumatului, în mod inedit. Ei au amplasat în corpurile Universităţii „Transilvania" capcane metalice, ca o metaforă adusă pericolului ascuns în spatele unei ţigări.

Evenimentul are loc în contextul Zilei Mondiale Fără Tutun. Studenţii voluntari se vor afla mâine, între orele 12.00 şi 16.00, în cinci Corpuri ale Universităţii „Transilvania".

Locaţiile cu capcane vor fi Corpul D, corpul P, corpul K, corpul T şi Cantina Memorandului. Capcanele vor fi însoţite de mesajul „Atenţie la capcană"!

„Vrem, încă odată, să le reamintim colegilor noştri pericolele la care se expun atunci când fumează. Din fericire avem şi soluţii pentru ei: partenerul nostru, Institutul „Sola Scriptura", pune la dispoziţie gratuit un ghid de renunţare la fumat. Toţi cei care doresc să intre în posesia lui trebuie doar să sune la numerele de telefon: 021 210 73 80 / 0747 242 542 sau să trimită un e-mail la contact@solascriptura.ro", a declarat Beniamin Ghegoiu, preşedintele AMiCUS Braşov.

Potrivit „AMiCUS",  tutunul a fost „responsabil" pentru moartea a 100 de milioane de persoane în secolul XX şi se estimează, de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, că s-ar putea ajunge până la 1 miliard de persoane în secolul XXI.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite