Braşov: Florin Chilian, în concert caritabil la Teatrul Dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul Florin Chilian va concerta pentru o cauză nobilă, şi anume pentru a sprijini Casa de Copii „Sf. Iosif“, din Odorheiu Secuiesc.

Florin Chilian, cel care a fugit de la orfelinat la vârsta de trei ani, care a avut parte de o viaţă dură presărată cu lipsuri şi greutăţi şi care a încheiat cu muzica, în care şi-a găsit alinarea va concerta pentru cei peste 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, de al centrul din Odorheiul Secuiesc. „De doi ani încercăm să organizăm evenimente caritabile pentru aceşti copilaşi. Sperăm ca oamenii să vină în număr mare şi să îi ajute prin actul lor de caritate pe copiii din acest centru“, a declarat Enzo Tomasi, preşedintele Centrului Cultural Italian.

În deschiderea concertului, pe scenă vor urca Cristina Enache şi Iolanda Moldoveanu.

Concertul caritabil „O oază de speranţă" va avea loc sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.00, la Teatrul „Sică Alexandrescu". Intrarea se va face pe bază de invitaţie, suma donată în ruma achiziţiei acesteia fiind de 40 de lei.

Casa de Copii „Sfântul Iosif" din Odorheiu Secuiesc găzduieşte peste 150 de copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, proveniţi din mai multe judeţe ale ţării. Toţi copiii de aici sunt în grija a 9 măicuţe din Congregaţia Ecumenică „Inimi Neprihănite", care fac eforturi permanente pentru a le asigura copiilor tot ceea ce au nevoie pentru a duce o viaţă cât mai bună.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite