Braşov: Fiţe la piscină: scăldatul la -20 de grade Celsius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pofida gerului cumplit, braşovenii pot face o baie fierbinte la „Paradisul Acvatic". Sătui de gerul năprasnic, sute de turişti şi braşoveni au preferat în ultimele zile o variantă inedită de a contracara frigul.

Citeşte şi:

Pârtii perfecte, în ciuda gerului extrem

Un complex acvatic din Braşov face senzaţie, în plină iarnă, cu o atmosferă tropicală, râvnită de toţi „înfriguraţii".  La peste 30 de grade Celsius, mai multe bazine, interioare şi exterioare, fac deliciul amatorilor de bălăceală.

image

 „Păcat că mai trebuie să mergem şi la facultate. Pe cât de frig e afară, pe atât de bine este înăuntru. Nu cred că este vreo altă metodă mai bună ca să scăpăm de ger. Nu-mi închipuiam că o să stau vreodată în pielea goală, la minus 20 de grade Celsius", a mărturisit Răzvan Lascăr, de 22 de ani.

Distracţia de vară, practicată în toiul iernii, costă 50 de lei de persoană, pentru o zi întreagă. În interiorul complexului, turiştii se pot bucura şi de saună, masaj, tratamente cosmetice sau sală de fitness.

bbb

 „Indiferent de anotimp, în interiorul complexului sunt permanent peste 30 de grade Celsius. Ţinând cont de gerurile din ultimele zile, este o diferenţă de mai mult de 50 de grade. Este locul perfect pentru toţi cei care vor să scape de frig şi să se simtă ca vara, în plină iarnă. În aceste zile extrem de friguroase, numărul vizitatorilor noştri s-a dublat", a explicat Alina Puchianu, PR-ul compexului acvatic.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite