Braşov: Finanţare pentru firmele din mediul rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:
100.000 de lei este finanţarea maximă pe care o pot primi firmele, Foto: arhivă
100.000 de lei este finanţarea maximă pe care o pot primi firmele, Foto: arhivă

Reprezentanţii IMM-urilor din Braşov sunt invitaţi să-şi depună documentaţia pentru un program de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, cuprins în cadrul unor programe iniţiate de Camera de Comerţ şi Industrie.

Firmele pot accesa fonduri pentru achiziţia de echipamente IT, mijloace de transport, echipamente şi utilaje, de spaţii temporare de lucru, dar şi consultanţă şi achiziţionare de instalaţii sau echipamente inteligente pentru reducerea consumului de energie. Finanţarea maximă de care pot beneficia agenţii economici este de 100.000 de lei, cu o pondere a finanţării de 80 %.

Înscrierile se vor putea face online, pe adresa Camerei de Comerţ şi Industrie, în perioada 20-24 iunie.

„Departajarea firmelor se va face în funcţie de punctaj, iar în cazul în care punctajele vor fi egale, primii înscrişi vor fi selectaţi. Cu cât se vor înscrie mai repede, cu atât vor fi mai avantajaţi. În acest an, prioritate au firmele care nu au mai accesat linia de fonduri şi firmele care au sediul în mediul rural", a declarat Cosmin Roşia, de la CCI Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite