Braşov: Festivalul pentru copii „Steaua Carpaţilor“, la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Festivalul pentru copii „Steaua Carpaţilor“, la Râşnov
Braşov: Festivalul pentru copii „Steaua Carpaţilor“, la Râşnov

220 de tineri din ţară şi străinătate se vor întrece pentru trofeul vor „Steaua Carpaţilor". Ajuns la cea de-a II-a ediţie, Festivalul se desfăşoară în perioada 14-20 decembrie, la Sala de spectacole a Primăriri Râşnov.

Vor fi recitaluri de muzică uşoară, populară, clasică, dar şi demonstraţii de dans.Printre participanţii la festival se numără copii talentaţi din România, Turcia, Olanda, Germania, Italia, Ucraina şi Republica Moldova, iar Braşovul va fi reprezentat de 25 de viitoare stele ale muzicii internaţionale.

„Festivalul încununează un an frumos pentru Râşnov. Apreciem acest festival ca un cadou pe care Primăria Râşnov îl oferă cu ocazia Sărbătorilor de iarnă", a spus Adrian Veştea, primarul Râşnovului.

Evenimentul, menit să lanseze viitoarele stele ale muzicii este şi un bun prilej pentru un schimb cultural. „Deviza festivalului este «un concurs şi o vacanţă», fapt pentru care considerăm importante şi amintirile cu care rămân participanţii", a declarat Adrian Mureşan, preşedintele festivalului.

Copiii se vor putea recrea în excursii la Castelul Bran, Cetatea Râşnov, Peşterea Răşnoavei şi se vor putea distra pe pârtia de Biatlon din Răşnov, la Paradisul Acvatic şi la Tequila Bowling.

Gala Laureaţilor va avea loc duminică, 19 decembrie. Atunci vor fi oferite 23 de premii, precum şi marele trofeu „Steaua Carpaţilor", care valorează peste 1.500 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite