Braşov: Festival de film german, la Reduta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele Filmului German vor oferi, timp de două zile, câteva dintre cele mai recente producţii ale cinematografiei germane.

Obiectivul final al organizatorilor este acela de a  promova filmele germane contemporane în România şi de a familiariza publicul cu noua generaţie de regizori germani.

Primul film, pe care îl puteţi urmări la Reduta este „Nach der Musik", tradus „După muzică", de Igor Heitzmann. Apărut în anul 2007, filmul prezintă povestea dirijorului austriac Otmar Suitner, care, deşi a cucerit lumea, nu-şi mai poate dirija bagheta din cauza bolii Parkinson. Filmul poate fi vizionat, marţi şi miercuri, de la ora 17.00.

Marţi seara, de la ora 19.30 veţi putea urmări filmul „Alle Anderen", de Maren Ade, care a câştigat Ursul de Argint şi premiul juriului pentru regie la Festivalul de film de la Berlin din 2009, iar miercuri, de la aceeaşi oră sunteţi invitaţi să urmăriţi filmul „Free Rainer".

Toate filmele au obţinut premii la festivaluri de prestigiu şi pot fi vizionate în premieră la Braşov. Ele pot fi urmărite şi de cei care nu cunosc limba germană, având subtitrare în limba română.

Intrarea este liberă.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite