Braşov: Festival-concurs de teatru istoric pentru elevi, la Muzeul „Casa Mureşenilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la cea de-a XI-a ediţie, festivalul-concurs de teatru istoric, care se adresează elevilor de şcoală generală şi liceu din judeţul Braşov se va desfăşura pe 21 ianuarie, începând cu ora 10.00, la Muzeul „Casa Mureşenilor".  

Evenimentul organizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov este dedicat zilei de 24 ianuarie 1859. Practic, concursul constă în faptul că elevii participanţi vor avea de prezentat o scenetă de teatru cu caracter istoric având ca temă Unirea Pricipatelor Române sau personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza. Durata unei scenete de teatru va fi de maxim 15 minute, se va desfăşura în cadrul muzeului şi poate include un număr maxim de 10 elevi.

Pentru participare, fiecare elev va avea de achitat o taxă de 1,5 lei. La sfârşitul concursului, elevii vor fi recompensaţi pentru efortul lor cu premii care constau în rechizite, cărţi si alte obiecte de uz şcolar.

Înscrierea în concurs se face până miercuri, 19.01.2011, cei interesaţi fiind nevoiţi să specifice urmatoarele date: nume, telefon, şcoala, clasa şi adresa e-mail.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite