Femeia înjunghiată în autobuz vroia să-şi abandoneze copiii şi soţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucica Nagy
Lucica Nagy

Mătuşa Lucicăi Nagy, femeia care a fost înjunghiată de soţul ei într-un autobus RAT Braşov susţine că nepoata ei nu era o mamă responsabilă.  

Nagy Ianos (33 de ani) şi-a înjunghiat soţia, Lucica (31 de ani), cu un cuţit de bucătărie, pentru că vroia să-l părăsească. Pentru mai multe informaţii de la locul crimei, CLICK AICI

„Dreptate" pe cont propriu

Tensiunea acumulată de şoţ şi gelozia peste măsură, l-au determinat pe Ianov să-şi făcut dreptate singur.

„Dacă Lucica nu i-ar fi spus că îl dă afară din casă, el nu ar fi făcut aşa ceva, fiindcă îi era teamă de lege. În ziua când a omorât-o, am vorbit cu el vreo trei ceasuri. Nu avea nimic. Era binedispus, dar apoi Lucica a sunat-o pe fata cea mare şi i-a spus să-i transmită tatălui să-şi facă bagajele, că îl dă afară din casă. El s-a îmbrăcat şi a zis că pleacă la serviciu, să ducă nişte acte. După puţin timp, a venit o vecină şi mi-a spus ce s-a întâmplat. Nu pot să cred! Erau căsătoriţi de 14 ani, dar ea avea un amant de 5-6 ani, cu care trăia pe ascuns. Ea nu-şi iubea copiii. Îi ura! Amantul ei ar putea înfunda şi el puşcăria fiindcă am auzit că a violată o fată, minoră", spune Maria Baroti, mătuşa femeii înjunghiate.

brasov,crima autobuz brasov,femeie injunghiata brasov,crima brasov

Nagy Ianov (33 ani)

brasov,crima autobuz brasov,femeie injunghiata brasov,crima brasov

Psihoterapeutul Cătălin Gherasim crede că: „Printre cauzele geloziei se numără, în acest caz, lipsa responsabilităţii, educaţia precară şi mediul în care trăiau. S-au căsătorit de tineri, la vârsta lor aveau deja patru copii, în timp, iubirea s-a transformat în posesivitate din partea lui şi în delăsare, din partea ei".

Declaraţie şocantă a soţului criminal: „Îmi pare rău că nu i-am dat foc în faţa casei socrilor!"

Oamenii nu mai au simţ civic

Specialiştii cred că actul de violenţă ar fi putut fi împiedicat dacă pasagerii ar fi sărit în ajutorul victimei. „Pasagerii ar fi trebuit să intervină, pentru a-l descuraja pe agresor. Autobuzul a fost ales, probabil, din motive de proximitate. Oricum, având cuţitul la el, totul a fost premeditat", spune psihoterapeutul Cătălin Gherasim.

brasov, crima autobuz

Judecătorii Tribunalului Braşov au decis, marţi seară, că braşoveanul care i-a tăiat gâtul soţiei sale trebuie să ajungă după gratii. Janos Nagy, de 33 de ani, a fost dus, ieri, din arestul IPJ la Tribunalul Braşov, unde judecătorii au avut de analizat propunerea de arestare preventivă întocmită pe numele lui, sub acuzaţia de omor calificat. Ei au emis pe numele lui Janos Nagy un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Mai multe detalii citeşte AICI.

brasov, crima autobuz

Patru copii au rămas pe drumuri

Soţii Nagy aveau patru copii, două fete şi doi băieţi. Cea mai mare fată a familiei are 12 ani, iar mezinul are cinci ani. Cei doi băieţi nu ştiu nici acum ce s-a întâmplat cu părinţii lor, iar fetele au aflat, marţi dimineaţă, de la televizor. Ce se va întâmpla cu cei patru copii? CITEŞTE AICI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite