Fără chioşc la Meşotă , de la 1 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărul de Seară face lobby pentru realizarea unei piste de alergare la Colegiul Naţional „Dr. I. Meşotă".

Chiar dacă directorul Colegiului Naţional „Dr. I. Meşotă" a propus realizarea unei piste de atletism, în locul chioşcului din curtea şcolii, episodul „narghileaua" se pare că nu a ajuns pe la urechiile conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Dorel Agache, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) nu a primit nicio plângere legată de faptul că la chioşcul din curtea Colegiului Meşotă se vând chiar şi narghilele, pe lângă chipsuri, sucuri acidulate şi recipiente de metal, pentru alcool.

„Habar nu aveam că la Meşotă există chioşc. Nu am primit nicio sesizare în acest sens, dar mă voi interesa de acest lucru. Normal că dacă se confirmă că acel patron vinde lucruri interzise de lege în şcoală, va fi sancţionat, iar la 1 septembrie va «zbura» de acolo. Până una, alta, nu putem lua măsuri în necunoştinţă de cauză, dar vă asigur că vom lua măsuri", a spus Dorel Agache, şeful IŞJ.

Responsabilitate pasată

Reprezentanţii Primăriei, dar şi conducerea Colegiului „Meşotă" au aruncat responsabilitatea pentru ceea ce se vinde la chioşc unii în terenul celorlalţi. Pe de o parte, Primăria spune că există un contract între colegiu şi patron, iar  pe de altă parte directorul de la Meşotă susţine că patronul a fost obligat de Primărie să plătească paznicii de la liceu, în loc de chirie şi că nu a existat niciodată un contract între liceu şi patron.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite