Braşov: Expoziţie de păsări, la Colegiul de Informatică FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păuni exotici, răţuşte mandarine şi caroline şi găini uriaşe cochinchina din Asia sunt doar câteva dintre păsările de rasă expuse la Braşov.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU PASĂRILE EXOTICE!

Zeci de crescători de păsări exotice şi iepuri din toată ţara s-au reunit la Braşov pentru a-şi expune sau vinde exemplarele. În paralel, cei 40 de membri ai Asociaţiei Crescătorilor de Păsări şi animale mici în rasa pura „Avirom Ţara Bârsei" au organizat o expoziţie cu păsări aduse din Asia, America şi Europa.

image

Iepuri „uriaşi germani"

La expoziţie, crescătorii au adus şi specii mai puţin cunoscute de iepuri. Cei mai încântaţi vizitatori ai ineditei expoziţii au fost, însă, cei mici, care au rămas fermecaţi de porumbei, iepuraşi, papagali şi canari.

image

Cele mai exotice rase de iepuri expuse la Braşov sunt „uriaşii germani“,„ fluturele uriaş german“, iepurele „albastru vienez“, „neo-zeelandezul roşu“ şi „castorul rex“, cu blana ca de catifea. Iepurii se vând şi cu 300 de lei exemplarul.

image

Expoziţia va fi deschisă şi astăzi până la ora 14.00, iar organizatorii au precizat că vizitatorii vor putea să-şi cumpere păsări sau animale. Biletele de intrare costă 2 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite