Braşov: Expoziţie de icoane pe sticlă la Şinca Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din comuna Şinca Nouă beneficiază de cinci cursuri extraşcolare. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, elevii şcolii din Şinca Nouă au pregătit o expoziţie de aproximativ 260 de icoane. pictate de ei pe sticlă.

Dansurile populare, cântatul la diferite instrumente muzicale, corul satului, cursurile de limba germană sunt câteva dintre activităţile la care participă micuţii săptămânal. În plus, în sat a fost înfiinţat şi un atelier de pictură pe sticlă, potrivit bzf.ro.

„Noi punem mare accent pentru promovarea tineretului în comună, avem cinci activităţi extraşcolare pe care copiii le pot accesa gratuit, la limba germană, cor, cântatul la fluier sau alte instrumente muzicale, echipa de dans şi acest atelier de pictură" a spus Dumitru Flucuş, primarul comunei Şinca Nouă, pentru bzf.ro.

La eveniment au participat zeci de localnici care au vrut să vadă realizările micuţilor. Copiii au promis că nu se vor opri aici şi că vor să realizeze alte expoziţii, pe care speră că le vor prezenta chiar şi în străinătate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite