Braşov: Escrocherii în numele bolnavilor incurabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Voluntarii Hospice nu adună fonduri umblând din uşă-n uşă
Braşov: Voluntarii Hospice nu adună fonduri umblând din uşă-n uşă

Conducerea Fundaţiei Hospice "Casa Speranţei" îi avertizează pe braşoveni că, în ultima vreme, mai mulţi excroci încearcă să obţină bani de la cetăţeni, susţinând că adun bani pentru bolnavii incurabili îngrijiţi de fundaţie.   

Directorul Hospice „Casa Speranţei", Mălina Dumitrescu, ne-a spus că „reamintim celor care susţin activitatea noastră dedicată îngrijirii bolnavilor incurabili că toate campaniile şi evenimentele de atragere de fonduri sunt popularizate prin mijloacele mass media sau pe website-ul organizaţiei. Facem aceste precizări, avînd în vedere că în ultima vreme ne-au fost semnalate cîteva cazuri în care persoane necunoscute au apelat la sistemul de donaţii „din uşă în uşă", solicitând sume de bani pentru îngrijirea unor cazuri de copiilor şi adulţilor de la Hospice".

Mălina Dumitrescu ne-a amintit câteva dintre modalităţile prin care pot fi recunoscuţi adevăraţii voluntari ai Fundaţiei. Astfel, voluntarii şi angajaţii organizaţiei poartă întotdeauna o legitimaţie de identificare atunci cînd iau parte la campaniile sau evenimentele de caritate.

„Hospice nu va solicita niciodată fonduri pentru un caz individual (copil sau adult în dificultate). Fondurile colectate sunt pentru servicii care vin în ajutorul tuturor celor ce au nevoie de noi. Noi nu recurgem niciodată la strîngerea de fonduri sunând la uşile oamenilor", ne-a spus Mălina Dumitrescu.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite