Braşov: Elena Gheorghe va cânta live în Kasho

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Elenei Gheorghe au prilej de bucurie. Solista va susţine, mâine, începând cu ora 23.00 un concert live în Kasho Club din Braşov.

Elena a devenit cunoscută ca solistă a trupei Mandinga, căreia i s-a alăturat în anul 2003, şi cu care a înregistrat un real succes. În 2006 tânăra solistă şi-a incheiat colaborarea cu trupa Mandinga şi a pornit la drum pe cont propriu, înfiinţând proiectul „Elena".

Primul album solo al Elenei s-a intitulat „Vocea ta", apoi ea a cântat în deschiderea concertului din România al trupei Vaya Con Dios şi a câştigat premiul pentru cea mai bună piesă a anului 2007 la Romanian Top-Hit Music Awards cu piesa „Ochii tăi căprui".

În 2008, Elena a lansat albumul pop/latino „Te ador", iar în 2009 a  participat la Eurovision-ul din Rusia cu melodia „Balkan Girls".

„Până la stele", piesa pe care a scos-o pe piaţă în martie 2009, a devenit number one la cele mai importante posturi de radio din România. În plus, Elena are la activ şi un album de muzică armănească, lansat în 2009, şi intitulat „Lilicea Vreariei".

Biletul de intrare la concert costă 20 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite