Braşov: Doi iubiţi au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 55 de ani şi concubina lui, de 56 de ani, au fost găsiţi fără suflare, azi-dimineaţă, în locuinţa lor din Râşnov. Din primele cercetări braşovenii s-au intoxicat cu gazele acumulate de la o sobă, pe timpul nopţii.

Tragedia a fost descoperită după ce una dintre rudele concubinilor a alertat vecinii, îngrijorată de faptul că cei doi nu răspund la telefon. În momentul în care unul dintre vecini a intrat în casă, bărbatul zăcea lângă pat, iar femeia era în pat. Niciunul dintre ei nu mai respira. Imediat a fost chemat un echipaj SMURD, dar potrivit medicilor decesul s-a produs cu circa două ore înainte de sosirea echipajului.

Vecinii celor doi povestesc că bărbatul şi femeia s-au întors aseară din Buzău. Fiindcă în locuinţă era foarte frig, au dat drumul la sobă şi s-au culcat. Peste noapte focul s-a stins, dar soba a continuat să funcţioneze. Din cauza acumulării de gaze cei doi concubini nu au mai avut nicio şansă de supravieţuire.

În urma lor, au rămas trei copii. Femeia avea doi copii, un băiat şi o fată. Vecinii spun că tânărul lucrează ca jandarm şi este plecat într-o misiune în Kosovo, iar fata este plecată de patru luni la muncă în italia. Bărbatul avea o singură fată, medic în Târgu-Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite