Doi braşoveni au vrut să „mânărească“ moartea unui căruţaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căruţaşul a fost accidentat mortal de un autoturism, condus de un bărbat de 42 de ani. Până la sosirea echipajelor de poliţie, şoferul a fugit şi a rugat o tânără de 21 de ani să vină la locul faptei şi să susţină că ea a condus maşina care l-a omorât pe căruţaş.

Accidentul de circulaţie a avut loc miercuri noaptea, în jurul orei 00.55, în comuna braşoveană Lisa, când un căruţaş de 36 de ani, Marian C. a murit după ce un autoturism a izbit din plin căruţa în care se afla.

Şoferul maşinii, Gheorghe M., despre care poliţiştii spun că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fugit de la locul accidentului. În schimb, şi-a rugat o prietenă, pe Adina J., de 21 de ani, să meargă la locul faptei şi să susţină că ea este cea care l-a accidentat mortal pe căruţaş.În consecinţă, poliţiştii au cercetat-o iniţial pe tânără, dar, pe parcursul anchetei, au descoperit că fata minte. După ce au aflat cine a provocat accidentul, poliţiştii s-au dus să-l caute pe şofer.

Acesta a fost reținut ieri și a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, ca urmare este cercetat sub aspectul săvârșirii de  infracțiuni la Legea Circulației. Azi, el a fost prezentat magistraților făgărășeni, cu propunere de arestare preventivă, iar tânăra respectivă este cercetată în stare de libertate, ancheta urmând a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul și răspunderea penală pentru persoanele implicate", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.      

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite