Braşov: Distracţie şi spectacol de lumini pe pârtia Clăbucet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de turişti au asistat, aseară, la un spectacol de zile mari pe pârtia Clăbucet din Predeal, oferit de instructorii de schi. Aceştia au deschis oficial sezonul de schi coborând din vârful pârtiei cu făclii aprinse.

Pârtia Clăbucet din Predeal s-a împânzit de turişti încă de ieri după-amiază. Zăpada a fost numai bună pentru schiat. Iubitorii sporturilor de iarnă au profitat la maxim, chiar dacă unii dintre ei s-au urcat pentru prima dată pe schiuri. „Azi (ieri.n.r)  am avut prima lecţie de schi şi încer să învăţ să practic acest sport. Mi-e puţin frică, dar e minunat să aluneci pe zăpadă. Am căzut şi m-am lovit serios la cap, dar nu mă descurajez. E super", a spus Georgeta Zamfir, turistă.

image

Bucuria turiştilor i-a mers direct la suflet primarului din Predeal, care s-a declarat foarte mulţumit că în sfârşit, se schiază în condiţii bune. „Dechiderea oficială a sezonului trebuia să aibă loc în urmă cu câteva zile, dar din cauza lipsei zăpezii, aceasta a fost amânată pentru data de azi. Avem bucuria să avem zăpadă, să vedem că oamenii de distrează şi se poate schia în condiţii bune", a spus Ionel Goidescu, primarul oraşului Predeal.

Instructorii au dat liber la schiat

După ce au schiat după pofta inimii, turiştii s-au încălzit la un pahar de vin fiert pe ritmurile muzicii trupei Fly Project. Apoi, la ora 19.00, a sosit momentul mult aşteptat. Nocturna s-a stins pentru câteva minute, iar instructorii de schi au deschis oficial sezonul de schi. Ei au au coborât pârtia Clăbucet cu făclii aprinse, oferind un spectacol de vis.

image

Ne bucurăm că am reuşit să păstrăm tradiţia şi sper că ne-am descurcat. A fost gheaţă pe pârtie ceea ce a îngreunat puţin coborârea, dar ne-am avertizat unii pe alţii şi pentru noi, instructorii de schi, a fost floare la ureche", a declarat instructorul de schi Ionuţ Anghelaş. Distracţia a continuat cu un concert susţinut de Andreea Bănică.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite