Braşov: Distracţie maximă la Revelionul Copiilor din Piaţa Chilipir (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de copii, părinţi şi bunici petrec Revelionul Copiilor, în Piaţa Chilipir din Braşov. Surprizele petrecerii sunt plimbările cu trenuleţe sau maşini, facepainting-ul, întâlnirile cu clowni, muzica de calitate şi multe, multe dulciuri.

Startul petrecerii din Piaţa Chilipir s-a dat la ora 16.00. Pentru că încă mai au vacanţă, bunicii şi părinţii şi-au adus copiii la distracţie. „Îmi place mult aici. Muzica îmi place tare, iar trenuleţele sunt foarte rapide“, a spus Adrian Chitiuţă, de 9 ani.

image
image

Micuţii artişti din Braşov au cântat pe scena din Piaţa Chilipir. Glasurile cristaline ale copiilor din grupul „Viva la Musica", condus de Claudia Miriţescu au răsunat în piaţa de pe strada Mihai Viteazu, spre bucuria tuturor spectatorilor.

image

Distracţia a fost garantată şi de 10 clowni din grupul Ballonissimo, care au făcut figurine din baloane, pe care le-au oferit, gratuit, copiilor.

image

„De la clowni am primit baloane în formă de şoricel şi sabie, m-am dat în maşinuţe şi merg să-l văd pe trenuleţul Thomas“, ne-a spus, încântată, Martina Claudia Niţă, de 6 ani.

Totuşi, spre nemulţumirea celor mici, trenuleţul Thomas cu care se puteau plimba gratuit nu a mai fost pus în mişcare din cauza zăpezii.

image

Dulciuri pentru pofticioşi

Din Piaţa Chilipir nu au lipsit standurile cu Kurtos, turtă dulce, acadele, gogoşi şi vată de zahăr. „Turta dulce o vindem cu 2 lei, acadelele cu 3 lei, ciocolata de casă şi nuga cu 5 lei şi covrigei cu 6 lei“, a declarat vânzătorul Valentin Careban.

image

Cei mai mulţi copii au fost atraşi de vata de zahăr, care s-a vândut cu 3 lei.

image

Distracţia va dura până la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite