Demonstraţie de drift, cu motoare tunate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de oameni au admirat maşinile tunate. Foto: Bogdan Crăciun
Sute de oameni au admirat maşinile tunate. Foto: Bogdan Crăciun

Sute de curioşi au înconjurat parcarea Macromall, pentru a vedea o competiţia demonstrativă oferită de pasionaţii de cai putere.

Adevăraţi bolizi au făcut, astăzi, deliciul publicului prin demonstraţiile de drift şi concursurile de Burnout, organizate la Braşov. Competiţia a reunit pasionaţi ai tunningului şi al cailor putere din toată ţara. La demonstraţia de drift au participat cinci maşini tunate, care au reuşit să lase publicul cu gura căscată.

Această competiţie dă startul începerii Campionatului Naţional de Drift. Prima etapă va avea loc la sfârşitul lunii viitoare, în Poiana Braşov, în principiu. Aceste evenimente sunt foarte bine primite în Braşov. Vom face în aşa fel încât să le organizăm la cel mai înalt nivel, să nu se petreacă incidente neplăcute", a spus Gabi Onofrei, oraganizatorul evenimentului.  

Maşini tunate

Taxi drift, pentru public

 Cei mai curajoşi dintre spectatori s-au urcat în dreapta piloţilor, pentru a simţi din plin adrenalina din timpul driftului. Cei care au îndrăznit să se plimbe cu taxi-driful au fost de-a dreptul încântaţi.

Derapaj controlat

Participanţii au putut câştiga diplome şi telefoane mobile. „Am participat la drift şi acum câţiva ani şi anul trecut. Maşina mea are, deocamdată, doar nişte suspensii, pe spate, pentru că am avut doar două zile la dispoziţie să mă pregătesc. Asta fac de când eram mic, cu cartul şi cu maşinile" a spus viorel Dumitru, mecanic, 24 de ani.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite