Braşov: De vineri, se dă startul la cumpărături ieftine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu data de 15 ianuarie şi până în 15 aprilie, este perioada legală a reducerilor de preţuri în magazinele din oraş.

Visul oricărui cumpărător împătimit, care a aşteptat îndelung să-şi reînnoiască garderoba, poate fi acum împlinit. În fiecare an, începând cu data de 15 ianuarie, se dă startul la marile reduceri de preţuri.

Comercianţii pot stabili la alegere, o perioadă de 45 de zile, până în 15 aprilie, în care pot efectua reduceri de preţ la  produsele a căror desfacere are caracter sezonier, respectiv sunt destinate sezonului toamnă-iarnă, cu condiţia să respecte reglementările legale în vigoare. Până în prezent, la Primăria Braşov au fost depuse 24 de notificări pentru soldare şi opt pentru lichidări de stoc. „Comercianţii au obligaţia să notifice la Primărie perioada în care efectuează  vânzările de soldare, cu cel puţin 15 zile înainte de începerea operaţiunilor", a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

Nerespectarea prevederilor legale referitoare la reducerile de preţ se sancţionează cu amenzi contravenţionale care pot ajunge până la 20.000 lei. Notificările se depun la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, cam. 1, de luni până vineri, între orele 8.00-12.30 şi 13.30-16.00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite