Braşov: De astăzi cetăţenii sunt aşteptaţi cu rablele la casat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Ministerului Mediului speră ca anul acesta să scoată din uz peste 60.000 de maşini vechi, dublu faţă de anul trecut.

Pentru a participa la Programul „Rabla", braşovenii îşi pot duce, începând de astăzi, maşinile vechi la cele două centre de colectare autorizate din municipiu. Acestea sunt SC Silnef SRL, de pe strada Iasomiei, şi SC Remat SA, de pe strada Timişul Sec. Cele două firme mai au puncte de lucru şi în judeţ, respectiv în Codlea, Făgăraş, Zărneşti şi Rupea.

La centrele de colectare proprietarii vor primi  tichete valorice, echivalentul primelor de casare ce se dădeau în anii trecuţi. Pentru achiziţionarea unei maşini noi, pot fi folosite maxim trei vouchere, în valoare de câte 3.800 de lei. De programul „Rabla" poate beneficia atât proprietarul unui autoturism cât şi altă persoană care intenţionează să dobândească un voucher.

Şase dealeri în program

Pe lista producătorilor acceptaţi în programul de reînnoire a parcului auto se găsesc şase dealeri auto din judeţ: Tess, Ţiriac Auto, Delcar, Dip-Motors şi reprezentanţa Dacia din Braşov.

Pentru casarea maşinii uzate, braşovenii trebuie să prezinte actul de identitate, certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate a maşinii. Dacă documentele sunt în regulă, colectorul eliberează proprietarului certificatul de distrugere a autovehicolului uzat, împreună cu tichetul valoric.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite