Braşov: „Cu sau fără pistă de alergare, chioşcul de la Meşotă trebuie sa dispară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii cotidianului „Adevărul de Seară" Braşov continuă lobby-ul pentru realizarea unei piste de alergare la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă".

Consilierul local Mihai David, care este şi membru în Consiliul de Administraţia al Colegiului Naţional „Dr. Ioan Meşotă", reacţionează în cazul „narghileaua".

Mihai David este hotărât să propună în plenul Consiliului Local varianta dispariţiei chioşcului din curtea colegiului.

Am ridicat problema chioşcului încă de acum doi, dar fără rezultat. La prima sedinţă de consiliu local voi propune o hotărâre prin care să propunem o soluţie pentru mutarea acestui chioşc din curtea colegiului. Va fi sau nu nevoie de pistă de alergare, acel chioşc nu are ce să caute în perimetrul instituţiei de învăţământ", a declarat Mihai David.

Sancţiune verbală pentru patron

Directorul Colegiului Naţional „Dr. Ioan Meşotă" a propus realizarea unei piste de atletism, în locul chioşcului din curtea şcolii. Între timp, patronul chioşcului de la Meşotă a scos de la vânzare narghileaua şi a fost sancţionat de reprezentanţii Primăriei Braşov cu un „avertisment verbal". Autorităţile locale au „promis" că, dacă patronul va fi găsit cu o nouă abatere, contractul său va fi reziliat.

Reamintim că la chioşcul de la Meşotă elevii puteau cumpăra narghilele, brichete, dar şi chips-uri, sucuri şi recipiente speciale pentru alcool, lucruri interzise de lege. Deţinătorul magazinului nu plăteşte chirie instituţiei de învăşământ, ci contribuie la plata serviciilor de pază a colegiului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite