Braşov: Cristian Cioacă, apărat de un avocat din oficiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi s-a prezentat, azi, la Curtea de Apel cu un avocat stagiar, acesta nu avea dreptul să pledeze la nivel de Curte de Apel, motiv pentru care instanţa i-a asigurat lui Cioacă un avocat din oficiu.

Poliţistul Cristian Cioacă a venit, azi, la Curtea de Apel, unde s-a desfăşurat un nou termnen al procesului în care el este acuzat de fraude informatice. Poliţistul nu a venit singur, ci însoţit de un avocat stagiar, fiindcă apărătoarea sa, Maria Vasii, a trebuit să fie prezentă la alte procese. Spre marele lui ghinion, stagiarul nu are dreptul că pledeze la nivel de Curte de Apel, aşa că judecătorii i-au desemnat lui Cioacă un avocat din oficiu care să-i apere interesele.

La termenul de zi, judecătorii au desemnat un expert din Bucureşti care misiunea să expertizeze laptopul şi calculatorul de acasă al avocatei dispărute Elodia Ghinescu. Totodată instanţa a fixat şi un nou termen de judecată pentru data de 31 mai.

Vă reamintim că poliţistul Cristian Cioacă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Braşov după ce ar fi spart căsuţa de e-mail a soţiei sale, avocata dispărută Elodia Ghinescu.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite