Braşov: Cristian Cioacă, absent la propriul proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul trebuia să judece apelul în dosarul „Garsoniera Elodiei", după de Judecătoria anulase contractul de închiriere. Instanţa a acordat un nou termen de judecată fiindcă cel care a închiriat garsoniera de la Cioacă nu a avut bani pentru taxa de timbru.

Tribunalul Braşov trebuia să judece, azi-dimineaţă, apelul pe care poliţistul Cristian Cioacă l-a intentat, după ce Judecătoria Braşov a anulat contractul prin care Cioacă a închiriat garsoniera Elodiei unui braşovean, Gheorghe Măluşelu. Din păcate, apelul nu a putut fi judecat fiindcă Măluşelu nu a avut bani pentru taxa de timbru, în valoare de 3.300 de lei.

Am reuşit să obţinem totodată şi anularea promisiunii vânzării imobilului, care era stipulată în contract. Cioacă şi Măluşelu au atacat decizia, dar, azi, Măluşelu a cerut instanţei ajutor public judiciar pentru plata taxei de timbru. Dânsul susţine că nu are banii necesari pentru a o achita. Eu cred că este de rea credinţă şi încearcă să tragă de timp. Instanţa a fixat un termen pe 15 octombrie, pentru a discuta cererea de ajutor judiciar, şi un termen, pe 29 octombrie, pentru judecarea apelului", a spus avocata Crina Radu, apărătoarea familiei Ghinescu.

Octombrie, luna proceselor lui Cioacă

Luna aceasta va fi una plină de procese pentru Cristian Cioacă. Pe lângă cele două termene stabilite, azi, de Tribunalul Braşov, în data de 6 octombrie, poliţistul are primul termen, la Judecătoria Braşov, în dosarul în care a fost trims în judecată pentru furt între soţi. În acest dosar, Cioacă este acuzat că i-ar fi sustras Elodiei mai multe bunuri, printre care haine de blană, bijuterii, parfumuri şi chiar şi rochia de mireasă. În data de 13 decembrie, poliţistul are termen în procesul privind anularea contractului de vânzare a unui apartament în cartierul Noua, proprietatea soţilor Cioacă-Ghinescu.

Cioacă s-a ales cu un nou proces

Avocata părinţilor Elodiei i-au deschis poliţistului încă un proces, al cărui obiect îl constituie apartamentul de pe strada Gloriei. „Acel apartament a fost cumpărat cu banii Elodiei, înainte de căsătorie, dar a fost trecut pe numele lui Cioacă. Am deschis acum un proces prin care cerem instanţei să constate că şi Eldoia are drept de creanţă asupra imobilului. Primul termen a fost fixat în data de 27 ianuarie 2011", a mai spus Crina Radu.

Sentinţă de trei ani cu suspendare

Dacă pe latura civilă, Cioacă a ignorant toate procesele, nu acelaşi lucru s-a întâmplat în procesele penale în care este implicat. Săptămâna trecută, Curtea de Apel Braşov l-a condamnat pe Cristian Cioacă la trei ani de închisoare cu suspensare, în dosarul în care a fost judecat pentru spargerea căsuţei de e-mail a avocatei Elodiei Ghinescu. Decizia este atacabilă cu recurs.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite