Criminalul farmacistei Elena Necula a fost arestat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Moga, fostul iubit al tinerei este acuzat de omor şi riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii. Cunoscuţii farmacistei sunt în stare de şoc şi nu pot accepta sfârşitul groaznic de care a avut parte femeia. În urma ei a rămas o fetiţă de cinci ani.

Adrian Moga, de 36 de ani, principalul suspect al uciderii farmacistei Elena Necula, de 29 de ani, a fost arestat, aseară, de Tribunalul Braşov. Magistraţii au emis pe numele lui un madat de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. De la Tribunal suspectul a fost dus direct în arestul Poliţiei Braşov. Adrian Moga a fost reţinut în cursul zilei de ieri, după ce anchetatorii au strâns mai multe probe care îl indicau pe el ca fiind autorul uciderii farmacistei Elena Necula. 

Criminalul era posesiv

Anchetatorii şi cunoscuţii victimei spun că Adrian Moga şi-a omorât iubita din cauza posesivităţii. Există informaţii că bărbatul s-a înfuriat după ce femeia i-a refuzat cererea în căsătorie.

image

„El era un om foarte dubios. Nu vorbea cu nimeni din bloc. Doar saluta. Era destul de retras şi foarte posesiv. Ştiu că, la un moment dat, ea nu a mai vrut să fie cu el, dar el tot a insistat pe lângă ea şi nu o lăsa deloc în pace", spune Maria Ion, de 67 de ani, vecină de palier cu farmacista.

Cunoscuţii, în stare de şoc

Culmea este că cei doi iubiţi nu au fost niciodată auziţi certându-se. „Nu se auzea de la ei niciun zgmotot. Nici nu m-am gândit că s-ar fi putut întâmpla ceva cu ea. Marţi, când a venit cumnatul ei să îmi ceară cheile de la apartament, fiindcă eu aveam o dublură, am intrat cu el în casă şi atunci mi-am dat seama că ceva era în neregulă. Salteaua de pe patul din dormitor lipsea, camera fetiţei era răvăşită, pe o masă erau două pahare de vin, iar pe pereţi erau urme de sânge. Păcat! Era o fată aşa de bună, iar fetiţa era sufletul ei. În fiecare dimineaţă o ducea la grădiniţă, iar apoi pleca la farmacie", mai spune Maria Ion.

Elena Necula era angajată de patru ani la o famacie situată la intrarea în piaţa Astra. Marţi, colegele o aşteptau să vină la serviciu. „Avusese o zi liberă şi marţi urma să vină la muncă. Renovasem în farmacie şi o aşteptam să vină să ne ajute să aşezăm produsele pe raft. Numai ea lipsea. Când am auzit ce s-a întâmplat, nu ne-a venit să credem", a spus printre lacrimi, una dintre colegele Elenei Necula. 

Filmul oribilei crimei

Potrivit anchetatorilor femeia a fost ucisă luni seara. Adrian Moga a luat-o la bătaie pe Elena, după care a sugrumat-o. A învelit cadavrul într-o pătură şi l-a aruncat pe un câmp dintre Brașov şi Tărlungeni. După aceea,a revenit în locuință pentru a curăța urmele de sânge.  Bărbatul a scăpat şi de salteaua plină de sânge pe care a aruncat-o pe un camp din Hărman.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite