Criminalul de la Făgăraş a fost dus la reconstituire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au reconstituit, azi, la Făgăraş, filmul oribiliei crime în urma căreia studenta de la Medicină, Lucica Crişan, a fost ucisă în chinuri groaznice de un hoţ recidivist.

Anchetatorii l-au scos din arest pe suspectul Daniel Iordan şi l-au dus la faţa locului, pentru a le explica cum a omorât-o pe tânara de numai 21 de ani. Daniel Iordan, însoţit de poliţişti, a intrat în casă şi le-a relatat anchetatorilor că a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori, a violat-o în timp ce era inconştientă şi i-a dat foc deşi aceasta încă mai respira.

Reconstituirea nu a durat mai mult de o jumătate de oră şi la faţa locului au venit şi câteva rude ale fetei ucise. Doar fratele tinerei, Petru, a fost lăsat de poliţişti să intre în casă. Tot azi, anchetatorii au făcut reconstituire şi la o casă situată în apropiere, unde Daniel Iordan a încercat să dea o spargere, înainte de a comite crima.

La faţa locului s-au adunat şi foarte mulţi curioşi, iar o parte dintre localnici au pus pe gardul casei unde s-a petrecut crima afişe prin care au cerut pedepsirea criminalului. Totodată, opinia publică din Făgăraş a cerut ca Daniel Iordan să fie judecat pentru crima comisă la Casa de Cultură, în faţa oamenilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite