Braşov: Criminal, prins la şapte luni după comiterea faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii au găsit victima moartă, în parcarea blocului Foto: Arhivă
Vecinii au găsit victima moartă, în parcarea blocului Foto: Arhivă

Bărbatul a fost prins azi-dimineaţă într-un apartament din Râşnov, la şapte luni după ce, împreună cu un amic, l-a bătut pe un braşovean până l-au omorât.

Citiţi aici toate amănuntele despre oribila crimă petrecută în 2009:

Dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Codlea

L-au găsit mort în parcare

Crima s-a petrecut în seara zilei de 9 iulie 2009, când Nelu Ionuţ Marogel, 27 ani, l-a bătut, în localitatea Vlădeni, pe un bărbat de 35 de ani, Vasile Domnişoru (foto jos), exact în curtea casei în care locuiau soţia şi cei doi copii ai săi. Imediat după comiterea faptei, poliţiştii l-au reţinut doar pe amicul său, Demeter Pora, în timp ce Nelu Ionuţ Marogel, suspectul principal, a dispărut de la domiciliu.

image

Timp de şapte luni, bărbatul s-a ascuns pe unde a putut şi ca să nu fie recunoscut şi-a lăsat barbă. În baza unor informaţii, poliţiştii au reuşit să dea de urma lui şi azi-dimineaţă, la ora 05.00, l-au luat pe nepusă masă dintr-o lcuinţă din Râşnov, unde, spun poliţiştii, Marogel chefuia de zor cu amicii săi. „Suspectul a fost reţinut şi în cursul zilei de azi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.  Anchetatorii spun că tragedia s-a petrecut în seara zilei de 9 iulie 2009, în localitatea Vlădeni, unde victima, Vasile Domnişoru, se dusese să-şi viziteze soţia şi cei doi copii.La un moment dat, în curtea casei (foto jos) au intrat Nelu Ionuţ Marogel şi Demeter Pora, care au tăbărât pe Domnişoru şi l-au luat la bătaie.

brasov

Victima a fost bătută cu bestialitate, apoi închisă în beciul casei. Agresorii au chemat în ajutor încă doi amici şi au transportat victima cu o maşină în Codlea, unde au abandonat-o în parcarea blocului în care locuia. Poliţiştii spun că Vasile Domnişoru încă mai trăia când a fost dat jos din maşină, decesul producându-se în parcare (foto jos).

brasov
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite