Braşov: Crimă pasională în autobuzul 28. Un bărbat i-a tăiat gâtul soţiei sale (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
brasov, crima autobuz
brasov, crima autobuz

O femeie a fost înjunghiată mortal în gât, luni seară, cu un cuţit de bucătărie. Agresorul a fost chiar soţul acesteia, iar crima s-a petrecut într-un autobuz cu călători din Braşov.

CITEŞTE ŞI:

Crima pasională din autobuz a lăsat patru copii pe drumuri

UPDATE, ORA 20.00 Crima a avut loc în jurul orei 18.00 chiar în autobuzul 28 al RAT Braşov. Autobuzul cu opt călători circula pe strada Lânii şi se îndrepta spre Stupini.

       Nagy Ianos, de 33 ani, (foto sus) şi-a înjunghiat şoţia, Lucica (31 de ani) pentru că o bănuia de infidelitate. Gândul că femeia de lângă el îl va părăsi se pare că l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest necugetat. Crima s-a produs sub privirile îngrozite ale câtorva pasageri.

brasov
brasov, crima autobuz

Lucica Nagy se întorcea de la servici cu autobuzul 28 al RAT Braşov. În acelaşi autobuz s-a urcat şi soţul acesteia cu care, spun vecinii, că era certată. Într-un moment de furie, bărbatul a scos un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat mai multe lovituri în zona gâtului, femeia decedând pe loc.

Patru copii au rămas fără părinţi

Soţii Nagy aveau patru copii împreună, cea mai mare fată are 12 ani, iar cel mai mic are cinci ani. 

Din păcate, aceştia au rămas fără ambii părinţi. Mama lor este moartă, iar tatăl lor riscă să petreacă ani bun în închisoare pentru fapta comisă. 

brasov, crima autobuz

Vecinele soţilor spun că probleme dintre cei doi au apărut în urmă cu trei săptămâni şi că femeia deja începuse să-şi ducă câteva lucruri la amant.

brasov, crima autobuz

„Nu ne-am fi aşteptat să facă aşa ceva. Ştiam că exista o problemă între ei şi că ea a început să umble cu un alt bărbat. Aveau patru copilaşi, iar acum ce se va întâmpla cu ei?“, a spus Ileana Ignat, vecina lor de bloc.

brasov, crima autobuz

Cercetările continuă

Cercetările în acest caz continuă. Pentru fapta comisă, soţul gelos riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii. „Din primele cercetări reiese faptul că un bărbat de 33 de ani şi-a înjunghiat soţia de 31 de ani cu un cuţit de bucătărie. Acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit în zona gântului, femeia decedând pe loc. Poliţiştii de la Secţia 2 de Poliţie l-au reţinut pe suspect pentru cercetări. Din fericire nu au existat victime colaterale în autobuy, niciun pasager nu a fost rănit. Se pare că este vorba despre un conflict conjugal. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat“, a declarat comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Ora 18.30 Primele informaţii arată că agresorul ar fi un bărbat. Acesta se pare că i-ar fi tăiat gâtul soţiei sale, probabil din motive de gelozie.

Crima a avut loc în apropierea străzii Lânii din Bartolomeu.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, unul de Ambulanţă, poliţişti şi angajaţi de la Medicină Legală.

Revenim cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite