Braşov: Copiii îi pot scrie lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii îi pot scrie lui Moş Crăciun
Copiii îi pot scrie lui Moş Crăciun

Campania „Moş Crăciun te invită în lumea poveştilor", lansată de Poşta Română împreună cu o instituţie bancară, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani. Până în 31 decembrie, copiii îi pot scrie Moşului, iar epistolele acestora vor ajunge tocmai în Finlanda.

Micuţii sau părinţii lor pot să cumpere, în această perioadă, de la oficiile poştale din Braşov un kit care conţine un plic, o coala A4 şi o carte poştală. Plicul şi coala A4 trebuie să fie completate de către copii sau de către reprezentanţii legali ai acestora, şi vor fi trimise la urmatoarea adresă, pretiparită de pe plic: Santa Claus' Main Post Office Santa's Workshop Village, 96930 - Arctic Circle, Rovaniemi, Finland.

Cartea poştală trebuie completată cu datele expeditorului şi trimisă la următoarea adresă pretiparită de pe cartea poştală: Compania Naţională Poşta Română S.A. OP 83- CP 81, Bucureşti. Toate cărţile poştale vor fi incluse în tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor. Moş Crăciun îi va răsplăti pe concurenţi cu premii în valoare de 10.000 de euro, care constau în vouchere valabile la Librăria „Cărtureşti".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite