Contre dure între Marian Iancu și Dinu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu a pus tunurile pe FC Brașov
Marian Iancu a pus tunurile pe FC Brașov

Înaintea meciului direct dintre FC Brașov și Poli Timișoara, conducătorii celor două echipe, Dinu Gheorghe, respectiv Marian Iancu, au început războiul psihologic.

Astfel, patronul bănățenilor, Marian Iancu i-a acuzat voalat pe șefii grupării brașovene că sunt ajutați de arbitrii în partidele susținute pe propriul teren. "Nu există vreo echipă care să nu se teamă de arbitraj atunci când are meci la Brașov. Au pățit-o Ceahlăul, Craiova, Unirea Alba Iulia și Unirea Urziceni, iar noi nu vrem să avem aceeași soartă.

Brașovul are o echipă bună, cu jucători care strârnesc interesul nostru, dar mi-e teamă și am motive întemeiate să-mi fie frică de arbitri. Doream să fim fluierați de o brigadă din străinătate, dar FC Brașov nu a fost de acord cu această variantă", a declarat Iancu la sport.ro.

În replică, președintele executiv al brașovenilor, Dinu Gheorghe, a menționat: "Este normal ca echipele care vin la Brașov să se teamă de noi, întrucât avem o formație puternică. Marian Iancu să vină cu dovezi înainte să vorbească.

Am recunoscut că am primit un penalty mincinos în meciul cu Ceahlăul, dar aceasta a fost singura greșeală comisă în favoarea noastră. Dacă cei de la Timișoara sunt de acord, noi propunem să fim arbitrați de Tudor sau Balaj".

Partida dintre FC Brașov și Poli Timișoara va avea loc duminică, de la ora 18.00, pe Stadionul Tineretului, urmând să fie condusă la centru de arădeanul Ovidiu Hațegan.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite