Continua tragedia in familia col. ISU mort în Bulgaria împreună cu soţia: mama acestuia, internată în stare de şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia care a şocat mii de oameni este departe de sfârşit. Colonelul Meşotă şi soţia acestuia au murit în drum spre un concediu de vis, în Grecia. În maşină cu cei doi se afla şi fiul lor, care abia a împlinit 18 ani.

Mama celui care a fost unul dintre cei mai respectaţi şi iubiţi ofiţei ai ISU Braşov a avut nevoie de îngrijire medicală de urgenţă la aflara cumplitei veşti.  Femeia a fost operată de curând pe cord şi riscul de a o pierde şi pe ea a fost foarte mare. „Mama regretatului nostru coleg a ieşit ieri după-amiază din spital, la cerere. Este riscant, dar a vrut să fie alături de sicriele copilul şi norei ei", ne-a declarat inspectorul sef al ISU Braşov, Stelian Rechiţean.

Tragedii în lanţ în familia Meşotă

Sebastian, fiul de 18 ani, ar putea participa la înmormântare, în cazul în care medicii îi vor da voie. Tânărul a fost adus la Braşov, unde a fost operat la degetele de la mâna stângă, la Spitalul Judeţean Braşov. Copilul familiei Meşotă a rămas acum singur pe lume. Cu ani În urmă a murit şi fratele acestuia, la vârsta de numai 2 ani.

ISU Braşov, în doliu

Pentru toţi cei care l-au cunoscut, moartea colonelului Gabriel Meşotă este o cumplită tragedie. Întreg Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă este în doliu, fiind considerat unul dintre cei mai valoroşi ofiţei ai instituţiei. „A fost un exemplu pentru toţi. A participat la toate tipurile de intervenţii: incendii, descarcerări, inundaţii şi multe altele. Ultima funcţie ocupată de acesta a fost cea de şef serviciu perevnire a incendiilor", a mai spus pentru Adevărul de Seară, colonelul Stelian Rechiţean.

Ce spun prietenii şi colegii de serviciu, CITIŢI AICI

Corpurile neînsufleţite ale celor doi au ajuns în ţară ieri dimineaţă şi înmormântarea va avea loc luni, la ora 13.00, în cimitirul bisericii Sfânta Treime din Şchei. Înmormântarea se va face cu onoruri militare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite