Braşov: Consultaţi noua colecţie de toamnă la Târgul „Confintex“ de la ITC!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte „Confintex" îşi redeschide porţile. Cea de-a 87 ediţie a târgului va reuni la International Trade Center (ITC) 60 de firme din toată ţara.

Veste bună pentru braşovenii care doresc să-şi reînnoiască garderoba. Târgul expoziţional de la ITC vine luna aceasta cu numeroase oferte speciale. „Noile colecţii de toamnă vin mai devreme la Braşov. Braşovenii vor găsi aici şi produse la reducere, dar nu lipsesc articolele vestimentare şi încălţămintea de ocazie", a declarat Aurelienţu Popescu, directorul executiv al societăţii comerciale Expoconfintex.

Doritorii pot alege între confecţii textile pentru adulţi, confecţii din piele, tricotaje, confecţii pentru copii, ţesături, lenjerii de pat, dar şi încălţăminte şi marochinărie.

Programul de vizitare al târgului este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00 şi duminică între orele 10.00 si 16.00.

Evenimentul este organizat de SC EXPOCONFINTEX SA şi FEPAIUS (Federaţia Patronală a Textilelor, Confecţiilor şi Pielăriei).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite