Braşov: Concurs de pescuit pentru copii, la Doripesco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia se va desfăşura în Delta din Carpaţi, începând cu ora 8.00, şi se adresează micuţilor pescari care au până în 12 ani.

„Cupa Doripesco Junior" este un concurs de pescuit sportiv dedicat amatorilor. Evenimentul este o alternativă de petrecere a timpului liber. Pentru că se apropia Ziua de 1 Iunie, participarea copiilor este gratuită. „Scopul principal al acestei competiţii este dublu. Pe de o parte dorim să oferim copiilor un cadou de ziua lor, iar, pe de altă parte, promovăm sistemul catch and release, pentru a-i educa pe tineri în spiritul concursurilor sportive de pescuit", a declarat Horia Moaşa, directorul de marketing de la Doripesco.

Relaxare în aer liber

Indiferent că sunt fete sau băieţi, tinerii pasionaţi de pescuit sunt invitaţi să se prezinte la Doripesco cu maxim două undiţe fiecare. Startul competiţiei se dă sâmbătă dimineaţa, iar premierea participanţilor va avea loc la ora 12.00. Cei care vor prinde cei mai mulţi crapi vor fi premiaţi de organizatori, după care vor elibera capturile. Premiile constau în alimente de peşte, dulciuri şi echipamente de pescuit.

În plus, pe lângă peisajul deosebit, pe baltă există şi un punct de vânzare de unde se pot cumpăra răcoritoare şi dulciuri, dar şi un restaurant cu specialităţi de peşte.

Până acum, şi-au anunţat participarea peste 50 de elevi. Înscrierile vor continua şi mâine dimineaţă, până la ora 8.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite