Braşov: Concurs de pescuit la copcă, la Rotbav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„O copcă, un vin fiert, eu şi un răpitor". Ajuns la cea de-a IV-a ediţie, concursul de pescuit la copcă se va desfăşura, mâine, la baza piscicolă Doripesco din Rotbav şi va reuni peste 30 de participanţi.

Fiecare pescar va avea posibilitatea să-şi aleagă locul pe baltă, doar că distanţa dintre ei trebuie să fie de minim 15 metri. Pe parcursul concursului pescarul se poate muta în orice loc liber de pe baltă, doar dacă gheaţa îi va permite acest lucru.

Fiecare participant îşi va putea face maxim două copci şi va putea pescui doar cu două undiţe. Absolut toţi peştii prinşi vor fi cântăriţi, iar cei mai buni pescari vor fi premiaţi cu diverse articole de pescuit.

„În cadrul concursului se va pescui la răpitor, iar prada va consta în ştiucă, şalău sau biban. La prima ediţie a concursului de pescuit la copcă, câştigătorul a reuşit să prindă o ştiucă de aproape 10 kilograme", a declarat Ruxandra Cuc, organizatorul evenimentului. Surpriza evenimentului va avea loc în jurul prânzului, când pescarii vor fi invitaţi la un delocios gulaş de peşte.   

Concursul se va desfăşura între orele 9.00 şi 16.00, iar taxa de participare este de 50 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite