Braşov: Comerţul cu ţigări de contrabandă, pe cale de dispariţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate de poliţişti Foto: arhivă
Ţigările au fost confiscate de poliţişti Foto: arhivă

Poliţiştii efectuează controale după controale şi la fiecare acţiune zeci de pachete de ţigări sunt confiscate de oamenii legii.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, când lucrătorii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Braşov  i-au verificat pe comercianţii din pieţe. Ieri, cel care a picat în plasa poliţiştilor a fost un tânăr de 22 de ani, Cristian L.. Bărbatul a fost prins că vindea țigări de contrabandă timbrate în Republica Moldova. Comerciantul a fost amendat cu 1.500 lei. Cele 70 de pachete de ţigări, pe care tânărul le avea asupra sa, au fost confiscate.

Tot ieri, ofiţerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au verificat mai mulţi agenţi economici din comunele Budila şi Tărlungeni. „Cu această ocazie, în Budila, a fost depistată K.Elena,de 28 ani, care comercializa mărfuri fără a emite bon fiscal, fiind identificat un plus în gestiune în suma de 556,75 lei. Ca urmare s-a aplicat o sancțiune contravenţională de 1.500 lei, la Legea 12/1990, fiind totodata confiscata suma de 556.75 lei, neînregistrată pe aparatul de marcat electronic al societății", a spus comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite