Braşov: Cod galben de ninsoare şi viscol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Vine iarna adevărată!
Braşov: Vine iarna adevărată!

Căderile importante cantitativ de precipitaţii, vântul puternic şi temperaturile scăzute ale aerului sunt caracteristicile prognozei meteo care au dus astăzi la emiterea atenţionării de tip „cod galben" pentru judeţul Braşov.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de tip „Cod galben", potrivit căreia în intervalul 15 decembrie 2009, ora 12.00 - 17 decembrie 2009, ora 12.00 va ninge în toate regiunile, urmând ca treptat să se depună strat de zăpadă în cea mai mare parte a teritoriului, iar vremea să ia aspect de iarnă.

La munte cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 20-25 l/mp, iar vântul va prezenta intensificări susţinute, viscolind şi troienind zăpada. Pentru asigurarea stării de operativitate şi a capacităţii optime de intervenţie, prefectul Ion Gonţea a solicitat tuturor primarilor din judeţ, printr-o circulară, să instituie serviciul de permanenţă, în vederea monitorizării continue a evoluţiei fenomenelor meteorologice şi pentru intervenţie rapidă în caz de urgenţă.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite