Braşov: Coadă la minuni, la Biserica din Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de braşoveni şi turişti s-au înghesuit, aseară, la Biserica „Schimbarea la Faţă" din Codlea, pentru a se închina la Icoana Făcătoare de Minuni a Sfintei Fecioare, adusă tocmai din Kiev.

Plini de evlavie, oamenii au stat cu răbdare la coadă pentru a atinge Icoana Făcătoare de Minuni a Sfintei Fecioare. Credincioşii au venit împreună cu copiii şi au adus şi haine, cu ajutorul cărora au şters icoana făcătoare de minuni, parcă pentru a duce cu ei binecuvântarea.

image

La coadă s-au aşezat şi bolnavii, care speră într-un miracol. „Am vrut neapărat să-l aduc aici pe soţul meu, bolnav de Alzheimer. Atunci când medicii nu îţi mai dau speranţe, nu-ţi rămâne decât să crezi în minuni dumnezeieşti", a spus Elena Topliceanu, 68 de ani, pensionară.

image

Au atins şi moaştele Mariei Magdalena

De asemenea, pelerinii au avut prilejul de a se închina şi la Moaştele Sfântului Emilian din Burostorum din Bulgaria şi Moaştele Sfintei Maria Magdalena.

Când am sărutat icoana Sfintei Fecioare l-am simţit pe Dumnezeu. Este minunat că au adus şi moaştele sfinţilor. M-am rugat pentru sănătate şi pentru depăşirea cu bine a necazurilor", a spus Elena Fotache, 74 de ani.

image

Braşovenii pot merge şi astăzi să se închine la Icoana Făcătoare de Minuni, când Biserica „Schimbarea la Faţă" prăznuieşte hramul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite