Cliente păcălite de propriul frizer, la cursuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ca să îşi piardă urma, hair-stylistul s-a mutat în Bucureşti Foto: Arhivă
Ca să îşi piardă urma, hair-stylistul s-a mutat în Bucureşti Foto: Arhivă

Au păţit-o două braşovence, care au fost înşelate cu 1.300 de euro şi 1.300 de lei, după ce l-au plătit pe hair-stylist să le înveţe tainele coafurilor, în cadrul unor cursuri fictive organizate de bărbat.

Joi, frizerul Ovidiu M., de 36 de ani, a fost prins de poliţişti, iar vineri, a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii spun că până în anul 2005, hair-stylistul a avut propriul coafor, după care afacerea i-a picat şi a început să lucreze în saloane. Pentru că nu mai câştiga foarte  bine, frizerul a găsit o soluţie ingenioasă: le oferea clientelor cursuri de hair-styling, contra-cost.

Poliţitşii spun că frizerul le-a păcălit pe cele două cliente în decembrie 2008 şi în martie 2009. Supărate, femeile l-au reclamat la Poliţie. Ca să îşi piardă urma, hair-stylistul s-a mutat în Bucureşti, la începutul anului.

Reţinut pentru înşelăciune

Poliţiştii l-au reţinut într-o locuinţă din capitală. El a fost adus la Braşov şi va răspunde pentru faptele sale.

„Noi bănuim că numărul persoanelor păgubite este mult mai mare, dar clientelor le-a fost ruşine să reclame la Poliţie", a spus comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite