Braşov: Circulaţia feroviară este oprită între staţiile Valea Largă şi Predeal (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia feroviară pe Valea Prahovei a fost oprită între staţiile Valea Largă şi Predeal din cauza unei defecţiuni la un stâlp al liniei de contact, provocată de un utilaj greu care desfăşura lucrări pe şantierul de reabilitare cauzată, conform Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA.

UPDATE, ORA 15.00: După şase ore de la producerea defecţiunii, traficul feroviar între staţiile Valea Largă şi Predeal a fost reluat. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că trenurile au plecat din staţii la ora 14.35. Circulaţia feroviară pe Valea Prahovei a fost oprită, în această dimineaţă, din cauza unei defecţiuni tehnice provocate de un utilaj greu care desfăşura lucrări pe şantierul de reabilitare şi care, în urma unei manevre greşite, a lovit şi inclinat un stâlp de înaltă tensiune.

După mai multe ore de aşteptare, cele 7 trenuri de călători care au fost oprite în staţiile adiacente şi-au reluat traficul în funcţie de rang, începând cu ora 14.35.

DIMINEAŢĂ: Reprezentanţii CFR spun că defecţiunea tehnică a fost provocată de un utilaj greu care desfăşura lucrări pe şantierul de reabilitare şi care, în urma unei manevre greşite, a lovit şi înclinat un stâlp de înaltă tensiune.

Până la remedierea defecţiunii, mai multe trenuri sunt oprite în staţii adiacente sau în linie curentă, respectiv P 3001 de pe relaţia Bucureşti - Braşov, care staţionează în linie curentă, între Comarnic şi Valea Largă, de la ora 08.19, trenul P 3002 de pe relaţia Braşov - Bucureşti, care staţionează în Sinaia de la ora 08.27, trenul Acc 1745 de pe relaţia Bucureşti - Satu Mare, care staţioneză în linie curentă, între Câmpina şi Comarnic, de la ora 08.36, trenul R 473-2 de pe relaţia Curtici - Bucureşti, care staţionează în Buşteni de la ora 09.16 sau trenul P 3024 de pe relaţia Braşov - Ploieşti Sud, care staţionează în Azuga de la ora 09.16.

Mai sunt oprite trenurile R 831 de pe relaţia Bucureşti - Braşov, care staţionează în Câmpina de la ora 09.36 şi R 826 de pe relaţia Braşov Cluj Npoca - Bucureşti, care staţionează înTimişu de Sus de la ora 09.52.

Echipele de intervenţie desfăşoară operaţiuni de remediere a defecţiunii astfel încât circulaţia trenurilor să poată fi reluată în scurt timp.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite