Cioacă semnează condica la instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioacă se prezintă doar la procesele penale. Foto: Bogdan Crăciun.
Cristian Cioacă se prezintă doar la procesele penale. Foto: Bogdan Crăciun.

Poliţistul are pe rol trei procese, în patru zile, dar la dosarele civile nu s-a prezentat. Cristian Cioacă a fost chemat Judecătorie unde se discută contractele de vânzare a locuinţelor pe care le-a avut împreună cu Elodia.

Poliţistul Cristian Cioacă semnează condica pe la instanţele braşovene. Asta după ce foştii săi socri i-au intentat mai multe procese, nemulţumiţi că poliţistul vrea să vândă toate imobilele deţinute de fiica lor, avocata dispărută Elodia Ghinescu.

Joi, de exemplu, Cioacă a fost chemat la Judecătoria Braşov, unde s-a derulat un termen într-un proces prin care părinţii Elodiei au cerut anularea unui contract de vânzare privitor la un imobil situat în carterul Noua.

În timpul căsătoriei celor doi, Elodia a devenit coproprietar al acestui imobil. În 2008, Cristian Cioacă a renunţat la partea din imobil a Elodiei pentru 10.000 euro. El nu avea nicio calitatate să vândă partea Elodiei", a spus Crina Radu, avocata familei Ghinescu.

Cioacă a vândut tot ce a putut

Cristian Cioacă nu s-a oprit aici şi a avut grijă să scape şi de garsoniera, pe care Elodiei o folosea pe post de cabinet de avocatură. Tot în 2008 poliţistul a închiriat această garsonieră, situată lângă Tribunalul Braşov, iar într-una dintre clauzele contractului de închierere este prevăzută şi posibilitatea vânzării acestui imobil.

Părinţii Elodiei au cerut şi în acest caz anularea contractului de închierere. Procesul s-a aflat astăzi, pe rolul Judecătoriei Braşov. „Cioacă a făcut aceste demersuri fără consimţământul Elodiei.

Ea nu dorea să înstrăineze această garsonieră, fiindcă ea şi-a cumpărat-o tocmai pentru a fi folosită pe post de cabinet de avocatură şi nu ar fi fost profitabil pentru ea.

Acum, mama Elodiei, care este curatorul ei şi îi apără interesele, a solicitat anularea acelui contract se închiriere", a mai spus Crina Radu.

Alte două dosare penale

Avocata familei Ghinescu spune că până acum Cioacă nu s-a prezentat la niciun proces civil. Singurul proces la care el se prezintă este cel de la Curtea de Apel Braşov, în care este acuzat de procurorii DIICOT de spargerea email-urilor soţiei sale. Un nou termen în acest proce este luni.

Acţiunile penale împotriva lui Cioacă nu se opresc aici. Părinţii Elodiei îl mai acuză pe poliţist de furt între soţi, după ce din apartamentul lor de pe strada Gloriei au dispărut toate bunurile Elodiei.

Dosarul este în lucru la Parchetul Local ", a spus avocata Crina Radu. În plus procurorul Mariu Iacob a declarat luna trecută că poliţistul ar putea fi acuzat de omor, chiar dacă nu va fi găsit cadavrul Elodiei Ghinescu.

Acuzat de agresiune

Poliţistul va trebui să dea socoteală şi în faţa procurorilor din Piteşti. Avocata Crina Radu s-a plâns anchetatorilor că Cioacă a agresat-o într-o benzinărie din localitate când s-a dus să-l ia pe micul Patrik şi să îl ducă în vizită la buncii materni.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite