Braşov. Cinci persoane au fost grav rănite din neatenţia a doi şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Victimele au ajuns la spital în stare gravă
Braşov: Victimele au ajuns la spital în stare gravă

Cele cinci persoane au fost implicate în două accidente de circulaţie. Primul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 03.00, între Predeal şi Braşov. Câteva ore mai târziu, la ora 07.00, a avut loc un alt accident, pe raza comunei Tărlungeni. Ambele evenimente s-au soldat cu victime.

oliţiştii spun că accidentul petrecut între Predeal şi Braşov s-a petrecut din vina unui şofer în vârstă de 22 de ani, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. „Într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a intrat într-un autovehicul cu semiremorcă ce circula pe acelaşi sens de mers. În urma impactului a rezultat vătămarea corporal gravă a şoferului şi a încă doi pasageri din acelaşi autoturism", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Accidentul petrecut azi dimineaţă pe raza localităţii Tărlungeni s-a soldat cu rănirea a două persoane după ce un şofer a efectuat o depăşire neregulamentară. Poliţiştii spun că Radu Mariş, 30 de ani, a depăşit un camion, dar nu a observant maşina care venea de pe contrasens. A urmat o coliziune frontală, în urma căruia şoferul maşinii care circula regulamentar şi soţia acestuia au fost răniţi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite